JD Sports opent tweede Flagship Store in Amsterdam voor unieke shopexperience

JD Sports is al tientallen jaren een begrip in de wereld van sneakers en streetwear. In 2013 kwam het concept ook naar Nederland en er is niet meer achterom gekeken. Op 26 november opende de “Undisputed King of Trainers” de deuren van de nieuwe Flagship Store op de Kalverstraat 99, in Amsterdam.

De winkel telt twee verdiepingen, gevuld met de dopeste streetwear en sneakers van o.a. Nike, Jordan, The North Face, Adidas, New Balance, Puma, Converse en Vans. Met de premium footwear, kleding en accesoires kun je altijd slagen in de gigantische Flagship Store. Mocht je nog plannen hebben en geen zin hebben om met een tas nieuwe spullen rond te lopen kun je terecht bij de unieke touchscreen kiosken. Met deze toevoeging aan de winkelervaring kun je rustig door de collecties heen scrollen, bestellen en je spullen thuis laten bezorgen.

Onderdeel van de shopexperience zijn de JD Exclusives. Deze items zijn alleen te vinden in één van de dertig JD Sports winkels, waaronder de nieuwe Flagship Store in de populairste winkelstraat van Nederland. Als je er fly uit wil zien, weet je dus waar je wezen moet.