Jeremih vecht voor zijn leven op de intensive care

Volgens de bronnen van TMZ, ligt zanger Jeremih, in kritieke toestand op de intensive care en zou hij corona hebben. De zanger zit aan de beademing en volgens de bovengenoemde bronnen is de huidige conditie van Jeremih in een rap tempo verslechterd.

De R&B-zanger vecht voor zijn leven op dit moment. De bronnen bevestigen dat hij voor het coronavirus wordt behandeld. Het is niet bekend hoe lang de R&B-zanger al in het ziekenhuis verblijft. Volgens de kenners ziet het er schijnbaar niet goed uit voor Jeremih.

Rappers als 50 Cent, Chance The Rapper en producer Hitmaka lieten zich recentelijk uit over de zieke situatie van de collega-artiest, maar bevestigde niet om wat voor ziekte het daadwerkelijk ging. 50 Cent kwam kort hierna wel met de bevestiging en zei het volgende op Twitter: “pray for my boy Jeremih he’s not doing good this covid s*** is real,” “he’s in ICU in Chicago.”

De hiphopscene is aangeslagen na het horen van het nieuws en vraagt te bidden voor Jeremih. Chance The Rapper sprak zich onder meer ook uit over zijn goede vriend, Jeremih.

More Stories
Cho over nieuw album in De Woordenschat Podcast: “Waarom heeft gaddo me gekozen?”