Joey Bada$$ presenteert zijn eerste collectie in samenwerking met PONY


Naast rap heeft Joey Bada$$ een nieuw beroep gevonden, designer. Samen met het schoenen- en kledingmerk PONY heeft hij nu zijn eigen collectie.

De schoen die gefeatured wordt in de collectie is een bordeauxrode variant van de Topstar Lo Lux. Met het Bada$$ embleem is hij te herkennen en niet te missen. Naast de schoenen wordt er ook een kleine collectie aan verschillende varianten van crewnecks en T-shirts aangeboden.

Joey Bada$$ zegt daar zelf het volgende over “Making clothing to pair with my ‘Bada$$’ sneaker was the natural next step in my partnership with Pony. I can’t wait to see people on the streets rocking head-to-toe Pony x Joey Bada$$ gear from the collection.” Hij weet precies wat er gaat gebeuren omtrent cultuur, muziek en lifestyle, daarom hoefde PONY niet 2 keer na te denken over of ze nog verder met hem wilde samenwerken.

PONY is een afkorting voor “product of New York” en is een Amerikaanse retailer met een focus op sportgear. Tegenwoordig breiden ze zich ook uit met meer het oog op streetwear. De samenwerking met Joey Bada$$ kwam zodoende ook perfect en dat is zeker te zien in de uitvoering.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

3 April

X