🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Join the heartbeat en werk mee aan hét warenhuis van de toekomst

Hudson’s Bay zal dit jaar het hart van de stad sneller laten kloppen met maar liefst tien nieuwe warenhuizen in Amsterdam, Leiden, Rotterdam, Breda, Maastricht, Den Haag, Almere, Zwolle, Tilburg en Den Bosch en daar is jouw hulp bij nodig. Hudson’s Bay biedt jou een unieke kans om samen met nieuwe collega’s mee te bouwen aan het warenhuis van de toekomst. Door middel van de Hudson’s Bay Academy duik jij in het avontuur en word jij onderdeel van de grootste retail start-up.

Maar welke rol in het bedrijf zou het beste bij jou passen? Ben jij net als A$AP Rocky veel bezig met fashion en zie jij graag mensen met een frisse nieuwe outfit lopen? Dan is salesspecialist jouw ding.

Heb jij meer ideeën dan Kanye West? Dan kan je je creativiteit kwijt in het maken van de dopeste etalages als visual merchandiser.

Birdman maakt er een sport van om zijn artiesten af te stoten, maar ben jij er juist goed in om mensen zich welkom te laten voelen? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? De functie van host bij Hudson’s Bay is dan bij jou op het lijf geschreven.

Weet jij net als Jay Z ook makkelijk om te gaan met 99 Problems en lever je graag service? Dan ben je geroepen voor de functie van service specialist.

Heb jij lef, kun jij net dat stapje extra zetten en heb jij een unieke kijk op de fashion wereld? Schrijf je nu dan heel gemakkelijk in op www.hudsonsbay.nl!


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

23 May

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X