Join the heartbeat en werk mee aan hét warenhuis van de toekomst

Hudson’s Bay zal dit jaar het hart van de stad sneller laten kloppen met maar liefst tien nieuwe warenhuizen in Amsterdam, Leiden, Rotterdam, Breda, Maastricht, Den Haag, Almere, Zwolle, Tilburg en Den Bosch en daar is jouw hulp bij nodig. Hudson’s Bay biedt jou een unieke kans om samen met nieuwe collega’s mee te bouwen aan het warenhuis van de toekomst. Door middel van de Hudson’s Bay Academy duik jij in het avontuur en word jij onderdeel van de grootste retail start-up.

Maar welke rol in het bedrijf zou het beste bij jou passen? Ben jij net als A$AP Rocky veel bezig met fashion en zie jij graag mensen met een frisse nieuwe outfit lopen? Dan is salesspecialist jouw ding.

Heb jij meer ideeën dan Kanye West? Dan kan je je creativiteit kwijt in het maken van de dopeste etalages als visual merchandiser.

Birdman maakt er een sport van om zijn artiesten af te stoten, maar ben jij er juist goed in om mensen zich welkom te laten voelen? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? De functie van host bij Hudson’s Bay is dan bij jou op het lijf geschreven.

Weet jij net als Jay Z ook makkelijk om te gaan met 99 Problems en lever je graag service? Dan ben je geroepen voor de functie van service specialist.

Heb jij lef, kun jij net dat stapje extra zetten en heb jij een unieke kijk op de fashion wereld? Schrijf je nu dan heel gemakkelijk in op www.hudsonsbay.nl!

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

23 May

9 comments

9 responses to “Jay Z en A$AP Rocky leven al groen, 6 manieren hoe jij dat ook kan doen.”

 1. asd says:

  welke telecom bedrijf bij punt 4?

 2. Enjeka says:

  Gesponserd door kpn

 3. Moeders says:

  wat een kk domme ad is dit! Groen leven wtf is dat hahahaha!!

 4. Mini simon says:

  Wow thanksz 4 this very inspirerende artikel, het is fijn om te zien dat jullie zoveel om de aarde geven en niks om ad money!

 5. Vlierbespap says:

  Wie van jullie zou die chick op het plaatje hierboven doen? Eerlijk zeggen

 6. Afghaanse strijder says:

  Nee man die chikie lijkt mij echt een borderline keg die om de uur andere persoonlijkheid heb fok dat.. net zo als deze chingboys van puna zehma hiphop zuig mijn eikelrand ouwe.. kpn en die banken opnoemen get outta here kleine wanna be joden

 7. 030kid says:

  Uuuh sorry maar ING is een bank die investeert in wapens en pijpleidingen die slecht zijn voor het milieu.

 8. Kotter says:

  Groen als in blowen toch? Check.

Leave a Reply

Your email address will not be published.