Kanye West kondigt de komst van Tyga & Migos bij G.O.O.D. Music aan

Tyga-3 Op de dag van de release van ‘Yeezy Season 4‘ is bekend geworden dat Kanye West twee bekende namen in de game bij G.O.O.D. Music heeft getekend. Tyga & Migos zijn vanaf vandaag lid van de familie.

Na afloop van de Season 4 fashion show van afgelopen woensdag, gaf Yeezy een gastoptreden in de G.O.O.D. Music pop-up show bij de Highline Ballroom in New York. Hier had hij een grote verrassing voor het publiek. Na optredens van Migos, Pusha T, Pharrell, Swizz Beatz, Teyana Taylor en Desiigner, pakte Kanye de microfoon en onthulde dat Tyga, die een relatie met Kanye’s schoonzus Kylie Jenner heeft, de nieuwste toevoeging aan G.O.O.D. Music is. De oud Cash Money rapper kwam daarna op het podium en liet samen met Desiigner een nog niet uitgekomen nummer horen.

Na het nieuws van Tyga kondigde Pusha T, de president van ‘G.O.O.D. Music’, ook aan dat Migos onderdeel wordt van de familie. Het schijnt hier echter slechts om een management deal te gaan. De aankondiging van Tyga’s tekenen en een snippet van het nieuwe nummer met Desiigner kan je hieronder checken:

8 September