🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Kanye West niet op Coachella omdat hij een gigantische koepel wilde bouwen

Begin deze maand kwam naar buiten dat Kanye West tot ieders verbazing niet te bewonderen is op Coachella. Er zou onenigheid zijn met de organisatoren over het ontwerp van zijn podium. Nu is naar buiten gekomen wat de precieze reden is van de terugtrekking van Mr. West.

Kanye belde de organisatoren op en kwam met een nieuw punt op zijn eisen-lijstje. Hij wilde een enorme koepel laten bouwen, een compleet ander plan dan het originele ontwerp van het hoofdpodium. Het bouwen van de koepel zou echter te lang duren, het is dus niet meer mogelijk de wens te realiseren voor het begin van het festival. Daarnaast zou de complete indeling van Coachella omgegooid moeten worden. Door de enorme koepel zouden er toilethokjes moeten verdwijnen. Hiermee ging de organisatie dan ook niet akkoord.

De organisatie van het festival staat wel open voor de plannen, alleen zijn ze nu helaas niet meer realiseerbaar. Zo zei Paul Tollet, mede oprichter van Coachella:

“He has some great [production] ideas, but we just weren’t able to pull them off right now, I’d like to circle back with him and figure out a future plan of what to do with what’s in his head. He’s very capable of coming up with ideas that work that are pretty great. Up until Jan. 1, we were making a poster with Kanye on it. We started realizing we’re probably going to have an impasse production-wise.”

Voor Kanye is de maat echter vol, na het horen van het slechte nieuws gaf hij aan een artiest te zijn met een creatieve visie, hij zou zich niet bezig moeten houden met het verplaatsen van toilethokjes. Bronnen rond de rapper en zanger gaven aan dat zijn telefoongesprek met Coachella op vakantie plaats vond. Hij zou boos hebben opgehangen nadat de organisatoren hem het slechte nieuws meedeelden.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

14 January

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X