Kanye West uit tijdens zijn show al zijn frustratie over Jay Z

schermafbeelding-2016-10-20-om-17-37-31
Kanye West is momenteel bezig met zijn Saint Pablo Tour en tijdens zijn optreden in Seattle zag hij een moment om zijn hart te luchten.

Tegen het publiek zegt hij dat Watch The Throne 2 waarschijnlijk nooit zal uitkomen door de non-stop streaming beef tussen Apple en Tidal. Het begon allemaal bij de opnames van Drake’s nummer Pop Style. Het was de bedoeling dat zowel Jay Z als Kanye West een verse voor het nummer zouden opnemen, maar volgens Kanye West wilde Jay Z hier uit respect voor Meek Mill niet aan meewerken. Kanye heeft nog geprobeerd om Drake en Meek samen aan de telefoon te krijgen, zodat ze deze beef kunnen uitpraten. Het nummer Pop Style is trouwens onderdeel van het album Views.

Je zou denken dat het alleen om zaken ging, maar het wordt al snel persoonlijk. Kanye West is overduidelijk gefrustreerd over de band die hij vandaag de dag met Jay Z heeft. Hij is zeer teleurgesteld in het feit dat hun kinderen nooit samen hebben gespeeld. Ook had hij van Jay Z meer steun verwacht na de beroving van zijn vrouw Kim. Gelukkig hebben zijn loyale fans alles gefilmd. Check de beelden hieronder.

21 October