🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Kanye West zegt dat als hij had gestemd, zijn stem naar Donald Trump zou gaan

Kanye West
Gisteravond is Kanye West aan het tweede deel van zijn Saint Pablo tour begonnen. Uiteraard kon hij het niet laten om iets over de spraakmakende presidentsverkiezingen te zeggen.

Tijdens zijn politieke speech, spreekt hij met volle overtuiging over de plannen die hij in 2020 met Amerika heeft. Hij wilt zich focussen op het verbeteren van het onderwijssysteem en vertelt uitgebreid hoeveel respect hij wel niet voor Donald Trump heeft. Hij heeft enorm veel bewondering voor de manier waarop hij debatteert en ook is hij blij met de manier waarop Trump racisten inspireert om hun ware aard te onthullen.

Alhoewel Yeezy wel al plannen voor Amerika en de verkiezingen van 2020 heeft liggen, heeft hij dit jaar geen stem uitgebracht. Waarom hij niet heeft gestemd is niet duidelijk, wel zegt hij dat zijn stem naar Trump zou gaan.

Tijdens de performance van het nummer Jesus Walks, stopt Kanye het concert voor een tweede keer om te onthullen dat zijn manager hem heeft geadviseerd om zijn steun naar Donald Trump in ieder geval voor de verkiezingen niet te onthullen. Check een deel van de speech hieronder.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

18 November

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X