Kanye West zorgde afgelopen nacht voor complete chaos op de straten van New York


Kanye West zou gisteren optreden tijdens het Governors Ball Festival in New York, maar vanwege het slechte weer kon de derde dag niet doorgaan. Op dezelfde dag zouden Big Sean en Pusha T als G.O.O.D. Music optreden op Summer Jam. Aangezien Kanye ineens vrij was, besloot hij samen met Travi$ Scott, Desiigner en 2 Chainz de G.O.O.D. Music line up aan te vullen. Na de Summer Jam show was Yeezy echter nog niet klaar om naar huis te gaan. Ter ere van zijn verjaardag wilde hij om 2 uur in de nacht een spontane show geven ergens in New York. Hij moest alleen nog een zaal vinden waar hij dit kon doen.

Uiteindelijk maakte 2 Chainz bekend dat de show zou plaatsvinden in Webster Hall en het was binnen no time uitverkocht. Om de mensen niet teleur te stellen probeerde Kanye te regelen dat de mensen die geen kaartje hadden een feest op straat konden houden met schermen die de show live zouden streamen. Hij probeerde zelfs burgemeester Bill de Blasio te bereiken, zodat die ervoor kon zorgen dat de straten afgezet zouden worden.

De straten voor Webster Hall stroomden al snel helemaal vol en het werd complete chaos. Er waren zoveel mensen dat de zaal het concert moest annuleren, omdat de veiligheid niet gegarandeerd kon worden. Er probeerden verschillende auto’s tussen de mensen door te rijden waaronder één met Kanye, Kim en Travi$ Scott. Yeezy en La Flame klommen op het dak en waren vastberaden om alsnog iets op te zetten. Ze stelden zelfs voor om op een vrachtwagen op te treden. Uiteindelijk moest de politie eraan te pas komen om al het publiek uit elkaar te halen en Kanye moest gedwongen opgeven. Check hieronder beelden van hoe het eraan toe ging.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

6 June

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.