Heb jij het in je om je bij de elite van Defensie te voegen? Test jezelf met KCT trainingsapp

Het KCT (Het Korps Commandotroepen) is de elite en net als in de muziekwereld heb je aan talent niet genoeg om je bij de elite te kunnen voegen. Om je voor te bereiden zul je hard moeten werken, uren in de studio moeten doorbrengen, door moeten zetten en met vallen en opstaan haal je misschien de top. Zoals het gros van de artiesten niet verder komt dan hun thuisstudio, zo stranden vele kandidaten voor het korps al bij de Kennismakingsdagen Korps Commandotroepen. Daar blijkt dat veel kandidaten onvoldoende voorbereid zijn op de fysieke en mentale vereisten om Commando te worden.

Defensie helpt de kandidaten nu door middel van de gratis KCT trainingsapp. Met de app kunnen potentiƫle kandidaten in 6 weken zelf ontdekken of zij zowel fysiek als mentaal fit genoeg zijn om kans te maken op een plek bij het elitekorps van de Nederlandse krijgsmacht. Download de app op de website van de Defensie om erachter te komen of jij de fysieke en mentale uitdagingen aankan.

In de documentaire krijg je een unieke kijk in het uitdagende werk en laat zien waarom de zware opleiding nodig is. Commando ben je altijd en overal en omdat je nooit weet wat er kan gebeuren moet je altijd dynamisch en fit zijn. Check de documentaire KORPS COMMANDO TROEPEN: Task Force 55 hier.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

20 June

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.