Heb jij het in je om je bij de elite van Defensie te voegen? Test jezelf met KCT trainingsapp

Het KCT (Het Korps Commandotroepen) is de elite en net als in de muziekwereld heb je aan talent niet genoeg om je bij de elite te kunnen voegen. Om je voor te bereiden zul je hard moeten werken, uren in de studio moeten doorbrengen, door moeten zetten en met vallen en opstaan haal je misschien de top. Zoals het gros van de artiesten niet verder komt dan hun thuisstudio, zo stranden vele kandidaten voor het korps al bij de Kennismakingsdagen Korps Commandotroepen. Daar blijkt dat veel kandidaten onvoldoende voorbereid zijn op de fysieke en mentale vereisten om Commando te worden.

Defensie helpt de kandidaten nu door middel van de gratis KCT trainingsapp. Met de app kunnen potentiële kandidaten in 6 weken zelf ontdekken of zij zowel fysiek als mentaal fit genoeg zijn om kans te maken op een plek bij het elitekorps van de Nederlandse krijgsmacht. Download de app op de website van de Defensie om erachter te komen of jij de fysieke en mentale uitdagingen aankan.

In de documentaire krijg je een unieke kijk in het uitdagende werk en laat zien waarom de zware opleiding nodig is. Commando ben je altijd en overal en omdat je nooit weet wat er kan gebeuren moet je altijd dynamisch en fit zijn. Check de documentaire KORPS COMMANDO TROEPEN: Task Force 55 hier.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

20 June

9 comments

9 responses to “Jay Z en A$AP Rocky leven al groen, 6 manieren hoe jij dat ook kan doen.”

 1. asd says:

  welke telecom bedrijf bij punt 4?

 2. Enjeka says:

  Gesponserd door kpn

 3. Moeders says:

  wat een kk domme ad is dit! Groen leven wtf is dat hahahaha!!

 4. Mini simon says:

  Wow thanksz 4 this very inspirerende artikel, het is fijn om te zien dat jullie zoveel om de aarde geven en niks om ad money!

 5. Vlierbespap says:

  Wie van jullie zou die chick op het plaatje hierboven doen? Eerlijk zeggen

 6. Afghaanse strijder says:

  Nee man die chikie lijkt mij echt een borderline keg die om de uur andere persoonlijkheid heb fok dat.. net zo als deze chingboys van puna zehma hiphop zuig mijn eikelrand ouwe.. kpn en die banken opnoemen get outta here kleine wanna be joden

 7. 030kid says:

  Uuuh sorry maar ING is een bank die investeert in wapens en pijpleidingen die slecht zijn voor het milieu.

 8. Kotter says:

  Groen als in blowen toch? Check.

Leave a Reply

Your email address will not be published.