Kempi blijft voorlopig in de cel

Kempi2

Rapper Kempi (Jerrely Slijger) blijft voorlopig vastzitten. De zaak werd dinsdag voor onbepaalde tijd aangehouden. Hij zit momenteel vast op verdenking van het prostitueren van meerdere minderjarige meisjes. Het verzoek van zijn advocaat om Kempi vrij te laten in afwachting van het proces is door de rechtbank afgewezen. De 26-jarige rapper werd eind oktober aangehouden in de gevangenis van Dordrecht, waar hij op dat moment een straf van twee maanden uitzat wegens huiselijk geweld.

Eerder dit jaar maakte Kees de Koning nog via Twitter het nieuws bekend dat Kempi dit jaar nog een nieuw album zal uitbrengen.

Update: Zojuist is bekend geworden dat een van de zaken tegen Kempi is komen te vervallen. Het gaat om de zaak betreffende mensenhandel. Hij zou drie jaar geleden een toen 18-jarige Eindhovense bij een prostitutieclub hebben aangeboden. Het Openbaar Ministerie verklaarde vandaag echter dat daar niet voldoende bewijs voor is.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

29 January

4 comments

4 responses to “Video: Lecho23 – Highkey (Snapchat) ft. Kilate & Broertje”

 1. Tabon says:

  JOEYAK jullie moeten hem goed interviewen !!!! Filmen alles ! Ik wil alles van hem weten NEXT BEST A MATSKOOOO

 2. Sonja says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 3. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 4. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.