🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Kempi dropt nieuwe track ‘Internaat’

Kempi dropt vandaag spontaan de nieuwe track ‘Internaat’. Hij draagt het nummer op aan jongeren die opgroeien in internaten/jeugdgevangenissen.

Deze track is opgedragen aan alle jongeren in internaten/jeugdgevangenissen. En aan Suzanne me mentrix in “Cadier & Keer ‘Het KeerPunt'”. Ze was heel lief & zorgzaam. Stond altijd voor me klaar. Toen ze op zwangerschap verlof ging leek het alsof me wereld in elkaar viel. Dus ik ben haar voor ever dankbaar voor de tijden dat ik me goed voelde in een situatie waarin alles tegen zat. Dank je wel Suzanne.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

8 December

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X