Kempi gearresteerd

Kempi is vandaag gearresteerd, zo meldt RTV Rijnmond. De Eindhovenaar zou vandaag in Nijmegen zijn opgepakt door de politie omdat hij een celstraf van twee maanden moet uitzitten. Hij werd vorige week bij verstek veroordeeld tot deze straf, vanwege een incident uit september 2011 tussen Kempi en zijn ex-vriendin.

Na de uitspraak van de rechter vorige week gaf de politie nog aan geen grote zoekactie op te zullen zetten om Kempi te arresteren. Hij was zelf wel van plan zich snel te melden bij de politie om aan zijn straf te beginnen.

Afgelopen weekend maakte Kempi tijd vrij voor de camera’s van Puna.nl om alvast een tipje van de sluiter te lichten van zijn ‘Mixtape 4: Rap en Glorie’ project. De mixtape, die na Kempi’s vrijlating moet verschijnen, is Kempi’s terugkeer naar de dagen dat hij furore maakte met zijn eerdere projecten. Het project staat vol met verhalen over de rumoer die is ontstaan in Kempi’s leven sinds hij in de schijnwerpers is komen te staan. Zijn vertrek bij Top Notch en het incident waarvoor hij nu achter de tralies zit zijn enkele onderwerpen die ter sprake komen.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

9 October

1 comment

One response to “Video: Rody – Beneden ft. Devi Dev”

  1. Serena says:

    dit is geen turnen ik bel de polietie

Leave a Reply

Your email address will not be published.