Kempi binnenkort op voorwaarden vrij – update

kempi_koppijn

Het leek erop dat Kempi vandaag vrij zou komen na een zit van ruim zeven maanden. De rapper werd begin oktober vorig jaar gearresteerd in Nijmegen wegens de mishandeling van zijn Rotterdamse ex-vriendin. Hij werd veroordeeld tot twee maanden celstraf in Dordrecht, deze straf werd drie weken later echter onderbroken door een nieuwe zaak. Hij werd gearresteerd in de gevangenis op verdenking van mensenhandel, deze zaak is echter voor nu komen te vervallen omdat daar niet voldoende bewijs voor was.

Gisteren werd bekend gemaakt dat hij nog 37 dagen moet vastzitten voor de nog openstaande zaak waarin hij is veroordeeld voor huiselijk geweld. Kempi had vlak voor zijn eerste arrestatie aangekondigd druk bezig te zijn met ‘Mixtape 4 Rap ‘N’ Glorie‘.

Update: De rechtbank in Den Bosch heeft wel twee voorwaarden verbonden aan de vrijlating van de 26-jarige Eindhovenaar. Kempi mag niet in contact treden met de vrouw én hij moet later dit jaar op komen dagen wanneer zijn zaak inhoudelijk wordt behandeld.

De titel van dit bericht is aangepast na het verkijgen van verdere informatie over de voorwaarden van de vrijlating.

26 April