Video: Kern Koppen ft 32skins – Je Commence…

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”46240″]

Laat ik maar beginnen met te zeggen dat het ook geen Portugees of Spaans gitaartje is, maar een Braziliaanse. Huppa, is dat ook maar weer de wereld in. De beat van Je Commence… heeft ondanks zn andere instrumentale origine een beetje zon Franse chanson-vibe, vinden Ki en ik. Dus dachten we, laten we maar weer ns over die van-der-Steen-talenknobbel van ons wrijven, in de hoop dat we wat geestige teksten te voorschijn kunnen toveren. Voilá… Je commence à memmerder un peux valt te vertalen als: ik begin mijzelf een beetje de keel uit te hangen. Letterlijk betekent het: ik begin mij een beetje te bestronten. Maar ik wil je op het hart drukken, dat letterlijke hebben we sinds onze baby jaren niet meer gedaan.
De teksten zijn geschreven en gespuugd door de gebroeders Leeuwenhart… dat zijn wij dus. Ki kwam met het idee om het Franse woord je te gebruiken als uitgangspunt voor de verses. We bekritiseren onszelf en zeggen dus eigenlijk je en ik tegelijk. Fuckin with the tête, baby! De beat is geproduceert door Tom, maar niet door Tommy Twee… Een andere Tom… Belgische Tom…

16 August