Kern Koppen – Hazewind

Vandaag opnieuw een nieuwe track van de mannen van Kern Koppen in de vorm van ‘Hazewind’. Dit is na ‘Craquelé’ met Typhoon en ‘Noem Me Een Man’ alweer de derde track van de ‘Herfst Blad’ EP, die volgende week op iTunes en Spotify zal verschijnen. De ‘Herfst Blad’ EP is na de ‘Lente Koorts’ en ‘Zomer Fruit’ EP’s de derde EP uit de reeks ‘De Vier Seizoenen van Kern Koppen’. Beluister ‘Hazewind’ hieronder.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

1 November

1 comment

One response to “Wunderskid – On It ft. Jowners”

  1. cees koldijk says:

    Hallo,
    Nav de schietpartijen op Wittenburg en Kattenburg mag ik van de gemeente een festival organiseren op Wittenburg op 23 september 2018 . Ik vind dat Janse daar bij ook moet zijn voor een klein optreden. Ik heb alleen zijn contact gegevens niet. Wie kan mij helpen? Gr Cees Koldijk

Leave a Reply

Your email address will not be published.