Khabib Nurmagomedov haalt flink uit naar Conor McGregor

Khabib Nurmagomedov was onlangs te gast in de podcast van Mike Tyson genaamd ‘Hotboxin’ with Mike Tyson’. Tijdens het gesprek spraken de twee oud kampioenen elkaar over verschillende onderwerpen. Zo kwam uiteraard ook de aartsvijand van Khabib, Conor McGregor ter sprake. De twee oud vechters zoomden in op het feit waarom het momenteel zo slecht gaat met de Ierse vechter.

Conor en Khabib Nurmagomedov zijn absoluut geen vrienden en daar lijkt geen verandering in te komen. De Ier liet zich namelijk onlangs van zijn slechtste kant zien toen hij een walgelijke tweet de wereld instuurde over de vader van Khabib. Hij maakte de eerder overleden vader van de Rus belachelijk. De Rus besloot er verder niet op in te gaan op de socials, maar hij liet wel van zich horen tijdens de podcast van Mike Tyson.

Khabib vertelde Iron Mike in de podcast onder meer waarom Conor zijn plek is kwijtgeraakt in de top. Ook blikt hij terug op zijn gevecht met de Ier. Hij kan nog steeds niet begrijpen hoe Conor het in zijn hoofd heeft gehaald om af te tikken tijdens het gevecht. “Je laat duizenden Ieren overvliegen en dan besluit je uiteindelijk af te tikken vlak voor al je supporters?! Dan kun je beter Knock Out gaan.” Bekijk hieronder de beelden vanaf minuut 30.