Kid Cudi haalt op Twitter hard uit naar Kanye West en Drake

kid-cudi
Eens in de zoveel tijd geeft Kid Cudi zijn mening op Twitter over hoe hij de beste artiest van deze tijd is, waarom wij nog even op zijn album moeten wachten zodat het perfect is of hoe sommige mensen hem gewoon niet snappen. Vandaag was het weer zo’n dag. Deze keer combineerde Kid al deze onderwerpen in een langer betoog dan dat wij gewend van hem zijn en richtte zijn aanval op twee van de meest populairste artiesten op dit moment: Kanye West en Drake.

Hij begon zijn betoog met te zeggen dat hij veel haters in de muziekindustrie heeft en en hij hun bestaan zal aanvallen. Hij zegt dat veel artiesten zichzelf zo geweldig vinden terwijl er dertig mensen aan hun nummers mee schrijven. Maar, “The days of fuckery are now over”, aldus Kid. Na een aantal namen te hebben genoemd die hem wel supporten, gaat Kid verder in op de mensen waar hij op doelde die zichzelf zo geweldig vinden. “Ye, Drake, whoever. These niggas don’t give a fuck about me”, zegt Kid zonder volgens hemzelf als een hater proberen over te komen.

Een opvallend detail is dat Kanye en Kid Cudi een tijd geleden alles behalve beef hadden. Kanye heeft Kid zelfs getekend bij zijn label, waar hij inmiddels al weer een tijdje weg is. Wij weten niet wat er zich achter de schermen heeft afgespeeld, maar van een nieuwe samenwerking zal het voorlopig niet komen. Volgens Kid zijn woorden zal hij vanaf nu echter zijn muziek laten spreken.

Check het betoog van Kid Cudi op twitter hieronder: