Kid Cudi voelt zich ondergewaardeerd

Kid Cudi maakt zich op voor zijn morgen uitkomende Man on the Moon III: The Chosen plaat. De rapper liet eerder deze week de tracklist los van het album. Op het album staan er gastbijdrages op van onder andere Skepta en Pop Smoke.

In een interview met Apple Music uitte Kid Cudi zijn ongenoegen over het feit dat hij zich ondergewaardeerd voelt als rapper. Hij geeft ook onder meer aan veel gesproken te hebben met Travis Scott. Het tweetal werkte samen aan de track ‘The Scotts‘ en kort erna heeft Travis Scott hem geadviseerd zich te moeten gaan focussen op het rappen.

De Cactus Jack rapper liet weten onder de indruk te zijn van Kid Cudi zijn rap skills. Daar was rapper/zanger maar al te blij mee en gaf aan voldoening te halen uit de gegeven complimenten. Hij is er ervan overtuigd dat het zal aanslaan bij de jeugd, wanneer iemand als Travis Scott ervan overtuigd is dat het goed klinkt.

“I felt like, in Hip Hop, I’m slept on as a rapper, as a lyricist,” “I really wanted to elevate my whole shit on that front on this project. And I did that with the rapping and the singing. Everything is kind of evolved. And the added little sprinkle of ad-libs.

Het lijkt erop dat Kid Cudi op zijn aankomende “Man on the Moon III: The Chosen” album meer gaat rappen dan dat we van hem gewend zijn.

More Stories
Monica Geuze reageert op bakken kritiek na ontvangen titel ‘Mooiste vrouw van Nederland’