🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Kid de Blits, Boogie, Yungen, DJ Kay Slay, DJahboy en Dreezy droppen nieuwe projecten vandaag

Kid de Blits – Iglesias
Vandaag is het dan eindelijk zover en presenteert Kid de Blits zijn nieuwste album Iglesias. Op het album is hij de samenwerking aangegaan met o.a. Bokoesam, Mafe, Jacin Trill en Mr Polska. Je beluistert het nieuwste project van Kid de Blits uiteraard hieronder.

Boogie – Everythings For Sale
Boogie dropt vandaag zijn eerste album Everythings For Sale bij het Shady Records label. Op het album staan samenwerkingen met o.a. Eminem en J.I.D. Check Everythings For Sale hieronder.

DJ Kay Slay – Hip Hop Frontline
Grote namen op het nieuwe album van DJ Kay Slay. Op Hip Hop Frontline heeft hij de handen ineen geslagen met namen als Lil Wayne, Busta Rhymes, Kevin Gates en Moneybagg Yo. Check alle 16 nummers van het project hieronder.

Dreezy – Big Dreez
Jeremih, Jacquees, Offset en Kash Doll. Je vindt ze allemaal op het nieuwe album van de vrouwelijke rapper uit Chicago: Dreezy. Het project draagt de naam Big Dreez. Check ‘m hieronder.

Djahboy – Grindmode
Vorige week was hij nog te horen op de Pacul track van Afrobros en Trobeats. Vandaag brengt Djahboy zijn mini-EP genaamd Grindmode. Op de EP is ook een samenwerking met Mario Cash te vinden. Check de plaat hieronder.

Kevtendencies – Earth Elite
Tijd voor een nieuw EP van Kevtendencies. Na D I V I N E W I N D is het vandaag de beurt aan Earth Elite. Je beluistert het volledige project hieronder.

Yungen – Project Purple
Yungen dropt vandaag zijn nieuwste EP Project Purple. Op de EP zijn samenwerkingen te vinden met o.a. Dappy en Angel. Beluister de plaat hieronder.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

25 January

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X