Kim Kardashian onthult wat de echte reden is van scheiding met Kanye West

Sinds bekend werd dat Kim Kardashian en en Kanye West gaan scheiden, ging de geruchtenmolen overtoeren draaien. Er is de afgelopen tijd heel veel geschreven over de oorzaak van de mogelijke breuk tussen Kim Kardashian en Kanye West, maar vandaag geeft de realityster zelf uitleg.

Ye heeft de afgelopen jaren meerdere keren flink uitgepakt om zijn liefde voor Kim Kardashian te tonen, maar Kim Kardashian miste in hun huwelijk juist de intieme momenten. Dat laat ze weten in het eerste deel van de finale van realityshow Keeping Up With the Kardashians.

In een gesprek met haar moeder Kris Jenner lucht Kardashian haar hart en vertelt ze dat ze acht maanden lang elke ochtend met zus Khloé en haar vriend Tristan sportte. “Ik realiseerde me dat dat de kleine dingen zijn die ik niet heb. Ik heb de extravagante ervaringen, en daar ben ik dankbaar voor, maar ik wil juist de kleinere momenten. Ik wil iemand met wie ik samen favoriete series heb. Ik wil iemand die met me wil sporten”, aldus Kim Kardashian.

Tijdens hun relatie huurde de rapper onder meer een honkbalstadion af om Kardashian ten huwelijk te vragen en liet hij een hologram maken van haar overleden vader, maar kennelijk was er niet voldoende intimiteit. Kanye West is inmiddels alweer met het Russische topmodel Irina Shayk gespot in het zuiden van Frankrijk.

More Stories
Snoop Dogg gaat aan de slag bij Def Jam