King Von op 26-jarige leeftijd overleden

Eerder lieten we weten dat King Von zou zijn neergeschoten in Atlanta. Hij kreeg het aan de stok met collega-rapper Quando Rondo en zijn crew, in een nachtclub. Volgens het mediaplatform AJC, waren beide artiesten te vinden in de Atlanta’s Monaco Hookah Lounge. Het tweetal en hun crew’s kregen ruzie in de club en besloten naar buiten te gaan. Een vechtpartij resulteerde uiteindelijk in een fatale schietpartij. De uit Chicago afkomstige rapper werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

ChopSquad DJ, producer van onder andere rappers King Von, Lil Durk en Juice WRLD, laat nu via zijn Instagram weten dat King Von aan zijn verwondingen is overleden. Naast King Von vielen er nog zeker twee andere doden.

Volgens AJC waren er twee politieagenten aan het werk, tijdens de beruchte clubavond. Kennelijk hebben beide crews, ook de politie onder vuur genomen.

Blogger Akademiks meldt, de manager van King Von gesproken te hebben. Hij laat ons via Twitter weten dat de politie niet op Von heeft geschoten. De twee politieagenten die aan het werk waren, tijdens de beruchte clubavond, hebben kennelijk teruggeschoten op overige mensen die aanwezig waren tijdens het schietincident. Ook geeft Akademiks aan dat King Von, geen wapen op zak had gedurende de avond. Bekijk de tweet van Akademiks en een interview met een politieagent, waarin de beschieting duidelijk wordt omschreven, hieronder.

More Stories
Ajax smelt kampioensschaal om en deelt 42.000 sterren uit aan fans