Kleine Viezerik’s NZIEDEBOY vanaf 22 oktober in de winkels

Allereerst willen wij van Puna.nl Kleine Viezerik feliciteren, hij is namelijk vannacht vader geworden van een dochter! Om het nog feestelijker te maken is op vrijdag 22 oktober ook de geboorte van zijn debuutalbum ‘NZIEDEBOY’. De Amsterdammer brengt de plaat in eigen beheer uit via het label Pitu Records.

Binnen een jaar tijd verschenen niet alleen drie videoclips en een mixtape, maar leverde Kleine Viezerik ook gastbijdrages aan platen van o.a. The Opposites, Dio en Sir OJ. Ondertussen stond hij op podia van tientallen uitverkochte popzalen met de succesvolle ‘Bang Bros’ tournee en speelde de tattooboy zich in de kijker op festivals als Appelsap, Solar en Mysteryland. Ondanks alle aandacht en drukte heeft de rapper tijd gevonden om zich terug te trekken in de studio en zijn debuutalbum af te ronden.

‘NZIEDEBOY’ is een samenwerking met producer Sliscobars, wie alle producties voor zijn rekening heeft genomen. ‘Meisje luister’, de eerste single van het album! De bijbehorende videoclip (met daarin een glansrol voor Oranje’s rechtsback Gregory van der Wiel) zal vanaf volgende week overal te zien zijn, inclusief bij ons. Kleine Viezerik’s album NZIEDEBOY is vanaf vrijdag 22 oktober te koop in alle downloadshops en in de betere platenzaak.

KV toont naar eigen zeggen “een nieuwe, volwassen kant van zichzelf” op het album. Op ‘NZIEDEBOY’ brengt de goedlachse rapper straatwijsheden (‘Hitman’, ‘Pussyboy’), levenservaring (‘Meisje luister’, ‘Geld is niet alles’) en liefdesbetuigingen (‘Voor de toppers’, ‘Shawty’) samen tot één geheel. Gastbijdrages op het album worden verzorgd door zangers Jayh, Arzenio en multi-talent Mr Probz. Uit een unieke samenwerking van Pieter Ceizer (ontwerper kledingmerk Pimpalicious) en fotograaf Bill Tanaka is het artwork van het album tot stand gekomen.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

7 October