Knaller tekent bij label van 3robi

3robi heeft zojuist via de instagram account van zijn label, Spow Business, laten weten dat hij zojuist de samenwerking is aangegaan met Knaller. De rapper stond onder contract bij Wilde Westen, hetzelfde label waar 3robi eerder ook onder contract stond.

Knaller bracht vorige maand zijn album “Zonder Moeder Zonder Vader” uit. De rapper liet via zijn Instagram weten klaar te zijn voor een nieuwe stap en bedankte Wilde Westen voor de bewezen diensten. Knaller: “Heb besloten om uit elkaar te gaan met wilde westen. Ik ga me eigen pad bewandelen met de hoop dat ik me doelen behaal. Wil wilde westen bedanken voor de periode bij hun sws & maybe komen we elkaar ooit weer tegen. 🙏🏾🙏🏾 lovee voor de mensen die achter me staan.”

De voorman van Spow Business is maar al te blij met zijn nieuwe signee en dit liet weten via Instagram: “PFFF IK KAN JULLIE VERTELLEN DAT 1 VAN DE ENGSTE TALENTEN VAN NL VANAF NU MUZIEK UITBRENGT VIA @spow.business VOLG DEZE MAN ‼️‼️‼️‼️‼️‼️ REAL TALENTVOL EN GRETIG @kknaller 🥶🥶 IK ZEI JULLIE AL @spow.business GAAT OVERNEMEN.” Bekijk hieronder de aankondiging.

More Stories
Thierry Baudet aangepakt door collega’s: ‘Enige wat je doet is rosé drinken!’