Kodak Black eindelijk vrij na 7 maanden

Kodak Black mag zich weer een vrij man noemen. De rapper uit Florida is zaterdagochtend na 7 maanden vrijgelaten uit de Broward County gevangenis.

Kodak Black belandde in de gevangenis nadat in januari op zijn Instagram Live stream te zien was dat een aantal mannen wiet aan het roken en met wapens bezig waren naast Kodak’s kind. Omdat Kodak Black op dat moment in zijn proeftijd zat en voorwaardelijk vrij was zorgde het incident ervoor dat hij per direct weer naar de gevangenis moest wegens ‘verwaarlozing van zijn kind’, ‘het dragen van een wapen’ en ‘in bezit zijn van 20 gram marijuana’.

Zijn advocaat was er toe in staat om de reeks aanklachten te verminderen tot ‘rijden zonder rijbewijs’ en het ‘omgaan met mensen die misdaden plegen’. In april sloot Kodak een deal waardoor hij 17 september vrij zou komen. En toonde hij goed gedrag door in gevangenis zijn middelbare schooldiploma te halen. Omdat een rechter 30 dagen hechtenis optelde bij zijn straftijd mocht Kodak nog eerder de gevangenis uitlopen.

Op onderstaande beelden het moment dat Kodak Black de gevangenis uitloopt.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

19 August

X