🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Kodak Black verlaat boos de Hot 97 studio na vragen over seksueel misbruik

Kodak Black is druk bezig met de promotie van zijn nieuwste album Dying To Live, dat morgen uitkomt. Gisteren kwam hij al met de tracklist voor dit album. Daarna schoof hij aan in de Ebro in the Morning show op Hot 97. En dingen werden daar op zijn zachts gezegd een beetje ongemakkelijk.

In het begin van het gesprek gaat alles van een leien dakje, de heren bespreken Kodak’s muziek en alles lijkt koek en ei. Totdat Ebro begint over de aanklacht die de rapper aan zijn broek heeft hangen. Hij zou afgelopen jaar een meisje in South Carolina hebben misbruikt. Het meisje vertelde het de verpleegster op haar school en klaagde de rapper vervolgens aan.

Nadat de radio-host het gevoelige onderwerp aansnijdt volgt een ongemakkelijke stilte. Zijn collega probeert vervolgens de boel te redden door over de maanlanding te beginnen maar Kodak noemt dat in zijn eigen woorden: “Bullshit“. Als de rapper gevraagd wordt naar een reactie reageert hij als volgt:

“I feel sometimes when ni**as like me goin’ through shit, y’all be entertained by bullshit. So change the subject or I’m finna walk out.”

Ebro reageert daar op door te zeggen dat hij zélf de onderwerpen bepaalt, de gasten bepalen de onderwerpen niet. Hierop verlaat Kodak Black samen met zijn crew de studio. Je bekijkt het ongemakkelijke interview hierboven.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

13 December

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X