Korte docu: Freddy & Bundy (Deel 2)

Voor het album ‘Freddy & Bundy’, dat eerder deze maand uitkwam en nog steeds via iTunes te downloaden is, waren Crooks en Hef afgelopen zomer afgereisd naar Antwerpen om daar het album op te nemen. In de studio van Cloos (Eigen Makelij) werd in een relaxte sfeer het album opgenomen en de camera’s van Puna.nl waren daarbij. Vandaag is na deel 1 ook deel 2 van de korte docu te bekijken.

Na de succesvolle release in de Bitterzoet te Amsterdam zijn de mannen vanavond ook in België te bewonderen. Naast Crooks en Hef zullen ook Adje en Antwerps Finest, bestaande uit Ice P en AJ, het podium bekleden. Speciaal voor de Belgische liefhebbers is deze tweede releaseparty georganiseerd in club Trix, Antwerpen. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

22 November

4 comments

4 responses to “Video: Lecho23 – Highkey (Snapchat) ft. Kilate & Broertje”

 1. Tabon says:

  JOEYAK jullie moeten hem goed interviewen !!!! Filmen alles ! Ik wil alles van hem weten NEXT BEST A MATSKOOOO

 2. Sonja says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 3. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 4. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.