Kubus & Sticks: Microphone Colossus 2 (Artwork & Tracklist)

Op 6 januari a.s. presenteren Kubus & Sticks het nieuwe album Microphone Colossus 2 op Puna.nl. Het album wordt hier gratis ter download aangeboden. MC2 is de opvolger van het gelijknamige album uit 2004 toen de twee Zwollenaren de handen ineen sloegen voor Sticks’ solo debuut. MC2 bevat tien tracks waarop je naast de teksten van Sticks en de beats van Kubus alleen Rico als gastartiest zal horen. Voor de kenners komt dit niet als een verrassing. Kubus, Rico en Sticks werken ook aan een gezamenlijk project met de toepasselijke naam KRS-1.

Microphone Colossus 2 is voor Sticks alweer ‘solo’ album nummer vier. Het album werd voorafgegaan door Alledaagse Waanzin (2010) met ART, Fakkelteit (2007) met Delic en natuurlijk de eerste Microphone Colossus. Voor Kubus komt met dit album de teller op zes te staan. Hij verzorgde naast de twee albums met Sticks ook de gehele productie voor de Buitenwesten verzamelaar, deed twee albums met Bang Bang en bracht recentelijk DMT uit met Rico.

Microphone Colossus 2 is vanaf 6 januari 2012 exclusief te downloaden op Puna.nl en op de FTG site. De tracklist is hieronder te zien.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

25 December

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.