🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Label R. Kelly grijpt in na ophef rond Surviving docu

In verband met de controverse rondom zanger R Kelly heeft RCA/Sony, het platenlabel waar de zanger getekend staat, alle financieringen voor zijn muziek stopgezet. Bronnen rondom de zanger melden dat het label geen projecten financiert en geen nieuwe R Kelly muziek uit zal brengen zolang de strafrechtelijke onderzoeken in Georgia en Atlanta nog lopen.

De zanger zou hier alles behalve tevreden mee zijn, hij is de laatste tijd namelijk hard aan het werk geweest. Volgens zijn contract zou hij twee nieuwe albums uit moeten brengen. Daarnaast zou hij boos zijn om het feit dat zijn label ook geen videoclips meer financiert. Het label zit in een lastige positie, de zanger zou hen namelijk aan kunnen klagen als zij niks financieren en zich dus niet aan de afspraken houden.

Het is inmiddels wel duidelijk dat het huwelijk tussen het label en de zanger allesbehalve goed is. Kelly zou het label willen verlaten als zij hem niet steunen. Maar de vraag is naar welk label de zanger dan moet verkassen. Welk label staat er nu immers te springen om een controversiële zanger als Kelly onder haar vleugels te nemen?

Een nieuw label is niet zijn enige probleem. Steeds meer artiesten spreken zich openlijk uit tegen de zanger. Het lijkt er dus op dat de zanger zich momenteel even niet meer “The Worlds Greatest” voelt.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

14 January

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X