Leden SFB verschijnen woensdag en donderdag voor de rechter

sfb-cashikuit
Volgens de NOS komen Frenna, Priceless en KM aanstaande woensdag en donderdag voor de rechter in Paramaribo. De rappers zitten al sinds 28 december vast op verdenking van seks met een minderjarig meisje, het filmen daarvan en het verspreiden van de beelden.

Hun advocaten hadden gevraagd om vervroegde vrijlating van Frenna en Priceless op basis van “flinterdun” bewijs. Zowel KM als de rappers zelf beweren dat ze er niet bij waren. De rechter-commissaris sprak dit echter tegen en keurde het verzoek af.

Het Surinaamse rechtssysteem is zwaar overbelast en de advocaten van de mannen zijn dan ook blij dat ze versneld voor de rechter kunnen verschijnen. Volgens advocaat Maureen Nibte lijkt het Openbaar Ministerie rekening te houden met de belangen van alle betrokkenen.

Het meisje uit de bewuste video wil niet meer meewerken aan het justitiële onderzoek en is zelfs naar het buitenland gevlucht. Eerder werd al bekend dat de moeder haar aangifte heeft ingetrokken heeft, in de hoop dat de jongens snel vrij zouden komen.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

14 January

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz