Lil Kleine beschuldigd van betrokkenheid bij een mishandeling

De Amsterdamse rapper Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, is in december 2019 betrokken geraakt bij een mishandeling in een Amsterdamse nachtclub genaamd Olivia. Een 28-jarige stadsgenoot heeft aangifte gedaan van een mishandeling waarbij Lil Kleine samen met zijn vrienden betrokken was. De manager van kleine, Nathan Moszkowicz, probeerde een maand na het incident, het slachtoffer om te praten via whatsapp berichten, zodat het slachtoffer zijn aangifte in zou trekken in ruil voor ‘een persoonlijke afspraak om alles uit te praten’, zo meldt AD.

Het incident vond plaats op 6 december 2019, tijdens een club bezoek aan het Rembrandtplein. Het toen nog 27-jarige slachtoffer liep samen met een vriend de bovengenoemde club binnen en kort na hun entree stootte een van de twee vrienden perongeluk tegen twee dames aan, dit werd heel snel gesust. Maar de man die bij de vrouwen stond reageert minder vriendelijk, die man is Jorik Scholten oftewel Lil Kleine. Een halfuur na het kleine bovengenoemde voorval wijst rapper Lil Kleine de 2 vrienden aan, die op dat moment een drankje aan het bestellen zijn, de entourage van Lil Kleine gaat erop af en valt de jongen aan.

De politie geeft aan dat het onderzoek nog in volle gang is. Zo zijn de beveiligingsbeelden bekeken van het incident tijdens de clubavond van 6 december 2019. De politie geeft ook aan dat het mogelijk is dat er op korte termijn beelden worden getoond van de mishandeling in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Nathan Moszkowicz, de manager van Lil’ Kleine, laat in een reactie het volgende weten: ,,Ik kan slechts mededelen dat Jorik ongeveer een jaar geleden – eenmalig – is verhoord door de politie. In dat verhoor heeft Jorik ontkend geweld te hebben gebruikt en hij heeft sindsdien niets meer van de politie gehoord.‘’

More Stories
Lyricvideo: Miyagi – Lasers ft. Cor