🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Lil Kleine breekt records met debuutalbum WOP

lilkleine-wop
Afgelopen donderdag kwam Lil Kleine zijn video Niet Omdat Het Moet uit en een dag later volgde zijn debuutalbum WOP. De release werd gevierd in de Westerunie met gasten als Martin Garrix, Kim Feenstra, Ali B, Dave Roelvink en Hef. Op het podium werd hij natuurlijk bijgestaan door Ronnie Flex en Jack $hirak.

Al snel bleek dat de video en het album beide records gingen breken. De video staat na een paar dagen al op bijna 500.000 views en is daarmee de nummer 1 Youtube video in Nederland en het album werd in de eerste 24 uur al 1,5 miljoen keer gestreamd op Spotify. Met deze cijfers gaat de Amsterdamse rapper Marco Borsato (530.000 streams op de eerste dag) en Justin Bieber voorbij.

De single Niet Omdat Het Moet met Ronnie Flex staat momenteel op de eerste plaats in de Spotify Top 50, gevolgd door de track 1,2,3 op de tweede plek. Ook de rest van het album staat in de top 50 en volgens Jim Kreeftenberg van Spotify is er nog nooit in Nederland op één dag zoveel naar één artiest geluisterd als afgelopen vrijdag naar Lil’ Kleine. Aanstaande vrijdag zal duidelijk worden of Lil Kleine ook buiten Spotify de nummer 1 positie in de wacht sleept met zijn album en de single.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

15 February

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X