Lil Kleine op de koffie bij burgemeester van Hilversum

Lil Kleine werd afgelopen zaterdag gearresteerd na zijn optreden op Hilversum On-Air, omdat hij het publiek tegen de politie opgezet zou hebben. Na de arrestatie liet burgemeester Pieter Broertjes weten dat Lil Kleine niet langer welkom zou zijn in de gemeente Hilversum zolang hij z’n gedrag niet aanpast.

Gisteren verscheen de rapper bij RTL Late Night om te praten over het incident. Tijdens de uitzending werd Broertjes gebeld om het gesprek aan te gaan met Kleine. De gemoederen liepen hoog op tijdens de show en uiteindelijk vroeg Lil Kleine aan de burgemeester of hij vandaag naar Hilversum mocht zodat hij op de radio kon verschijnen. Broertjes antwoordde bevestigend en nodigde hem zelfs uit voor een kop koffie en een 1 op 1 gesprek over de arrestatie. Zojuist is Lil Kleine inderdaad langs geweest bij Pieter Broertjes en postte onderstaande foto op Instagram.

Terwijl de rapper dezelfde dag nog werd vrijgelaten riskeert hij nog steeds een taakstraf of geldboete wegens opruiing. Momenteel doet het openbaar ministerie onderzoek naar de zaak.

Bron: RTL Boulevard

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

1 September

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.