Lil Nas X gaat in zee met Pornhub

De veelbesproken en controversiële videoclip ‘Montero (Call Me By Your Name)’ van Lil Nas X wordt mogelijk van alle streamingsdiensten verwijderd. In de video zien we de 22-jarige zanger onder andere twerken op Satan.

Lil Nas X waarschuwde zijn Twitter volgers als eerste voor de mogelijke aanstaande verwijdering. In een Tweet stelt hij voor dat zijn fans voor de zekerheid, de videoclip maar moesten downloaden en screen recorden en in hun galerij moest bewaren. Dit vroeg de jonge artiest bewust aan zijn fans omdat hij denkt dat de videoclip op korte termijn van alle streamingsdiensten verwijderd zal worden. Hij hoopt op deze manier nog vele streams te scoren voordat zijn nieuwste single offline wordt gehaald. Het is echter niet duidelijk waarom de track offline wordt gehaald.

Toen het nummer al op een paar streamingsdiensten niet meer beschikbaar was kwam Lil Nas X met een andere oplossing en kondigde hij aan om ‘Montero’ op Pornhub te plaatsen. De grootste pornosite van de wereld zag het idee zelf ook zitten en liet Lil Nas X weten zich vereerd te voelen.

More Stories
Politie doet inval bij Bartofso