Lil Peep, Gunna, Wiz Khalifa en meer luiden het weekend in met nieuwe muziek

Lil Peep – I’ve Been Waiting ft. ILoveMakonnen & Fall Out Boy
Eigenlijk zal er een heel album komen van Lil Peep en ILoveMakonnen, maar door de dood van de eerstgenoemde lijkt die er niet meer te gaan komen. De track I’ve Been Waiting, samen met emo-band Fall Out Boy, wordt nu uitgebracht als single. Mocht het volledige project toch uitkomen, dan lees je dat natuurlijk hier.

Gunna – One Call
Gunna heeft zijn eerste track van 2019 gedropt, genaamd One Call. Vermoedelijk is One Call de eerste single van een nieuw EP van Gunna. Hij kondigde namelijk eind oktober al aan een vervolg te willen maken op Drip or Drown.


Chantel Jeffries – Facts ft. YG, Rich The Kid & BIA
DJ Chantel Jeffries oogste vorig jaar succes met Wait, een samenwerking met Offset en Vory. Haar eerste single van 2019 is een samenwerking met YG, Rich The Kid en BIA. Check Facts hieronder.


Big Boi – Doin’ It ft. Sleepy Brown & Return of the Dope Boi ft. Killer Mike & Backbone
Big Boi heeft zijn maxisingle Doin’ It online gezet. Het project bevat twee tracks, waaronder de gelijknamige single met Sleepy Brown. Het andere nummer heet Return of the Dope Boi. Big Boi werkt hier samen met Killer Mike en Backbone.


A$AP Twelvyy – Child’s Play
Ook A$AP Twelvyy brengt nieuwe muziek uit. Het is alweer even geleden dat we solomateriaal van de rapper hebben gehoord. Zijn laatste single kwam uit in december 2017.