Lil Pump krijgt vliegverbod van JetBlue na afdoen mondkapje

Lil Pump heeft zich wederom van z’n slechtste kant zien laten zien. Vlak voor de feestdagen liet de 20-jarige rapper zich negatief uit over de veteraan uit Detroit, Eminem. Vandaag heeft de jonge rapper weer het nieuws gehaald en ditmaal wegens het weigeren van een mondkapje tijdens een vlucht. Dat bevestigen de kenners van TMZ.

De rapper weigerde de aanwijzingen van het personeel op te volgen en ook de piloot werd erbij gehaald. Volgens vliegtuigmaatschappij JetBlue ging dat gepaard met de nodige verbale agressie naar de medewerkers van de vliegmaatschappij. De politie hoefde niet ingeschakeld te worden.

Het liep met een sisser af voor Lil Pump. De politie hoefde gelukkig niet in actie te komen omtrent het incident. Het vliegtuigmaatschappij, JetBlue, heeft echter wel aangegeven dat ze de rapper voorlopig niet welkom heten aan boord.

“At first, Pump was simply noncompliant with their mask policy, but later said he was sneezing and coughing into a blanket sans mask (perhaps on purpose) … and that more than just a supervisor needed to meet them, as Pump had to be dealt with “firmly.”