Lil Uzi Vert, Smoke DZA, Ty Dolla $ign en Royce Da 5’9″ droppen nieuwe muziek

Vrijdag staat bekend als een dag waarop veel muziek dropt. Ook vandaag zijn artiesten uit binnen- en buitenland weer druk met nieuwe muziek droppen. Omdat we jullie zo veel mogelijk op de hoogte houden van de nieuwste tracks zetten we er hier een aantal op een rijtje.

Deze lijst is voor de laatste singles uit het buitenland.

Lil Uzi Vert – Leaked
Op het Instagram account van Lil Uzi Vert verschenen aparte berichten over dat iemand al zijn accounts zou hebben gehacked en nieuwe muziek zal gaan leaken voor Uzi’s fans. Of dit echt een hackers is geweest of een ludieke actie van de rapper zelf is niet duidelijk, maar er is wel nieuwe muziek verschenen. Het gaat om het nummer Leaked en is hieronder te beluisteren.

Smoke DZA – The Love ft. Ty Dolla $ign
Op 4/20 zal Smoke DZA zijn nieuwe album Not For Sale droppen. In aanloop naar dit album dropt hij een nieuwe single met Ty Dolla $ign. Het nummer heet The Love en is hieronder te beluisteren.

Royce Da 5’9″ – Stay Woke
Na Boblo Boat met J. Cole dropt Royce Da 5’9″ zijn tweede single in aanloop naar het album Book Of Ryan. Het gaat om de track Stay Woke, check hem hieronder.

G-Eazy – 1942 ft. Yo Gotti, YBN Nahmir
G-Eazy verschijnt eindelijk weer met nieuwe muziek. Na zijn album in December is het aardig stil geweest rondom de rapper maar vandaag keert hij terug met een nieuw nummer. Het gaat om de track 1942 met bijdrage van Yo Gotti en YBN Nahmir. Luister hem hieronder.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

13 April

X