Lil Uzi Vert trekt wapen voor SAINt JHN vanwege ex-vriendin

Lil Uzi Vert heeft zich onlangs van zijn boze kant laten zien. De normaal zo vrolijke rapper heeft het namelijk aan de stok gekregen met collega-artiest, SAINt JHN. De ruzie zou zo erg uit de hand zijn gelopen dat Lil Uzi Vert zelfs een pistool zou hebben getrokken, zo meldt Hiphopdx.

De twee artiesten zijn binnenkort te horen op LeBron James’ zijn aankomende Space Jam: A New Legacy soundtrack album en daarnaast werkte de rappers eerder samen op hun single genaamd ‘High School Reunion, Prom’. Maar het lijkt erop dat het niet meer goed zit tussen de twee artiesten. De uit Philly afkomstige rapper kwam er namelijk achter dat Saint Jhn de afgelopen tijd veel tijd doorbracht met zijn ex-vriendin genaamd, Brittany Byrd. Gisteren zou Uzi de twee zijn tegengekomen in een restaurant in West Hollywood.

Lil Uzi Vert zou Saint een vuurwapen hebben laten zien toen hij hem benaderde en hierdoor zou er chaos zijn ontstaan in het restaurant, omdat omstanders bang waren voor een eventuele schietpartij. Volgens de kenners van TMZ zou, Brittany Byrd, inmiddels aangifte hebben gedaan tegen Uzi, omdat hij naar verluidt een wapen tegen haar buik aan zou hebben geduwd. Ook zou hij haar hebben geslagen. De ex-vriendin van Lil Uzi Vert is hieronder te zien.