Lil Wayne kondigt nieuw Young Money album aan

Lil Wayne heeft goed nieuws voor zijn fans. De veteraan was onlangs te gast in de studio van Up On Game en daar vertelde hij onder meer dat hij momenteel druk bezig is om een nieuw Young Money compilatie album te maken.

In het verleden had de rapper een heleboel grote namen onder zich bij het platenlabel. Zo bracht hij in 2009 het project genaamd ‘We Are Young Money’ uit, waarop we mega-hits te horen kregen als “BedRock” en “Roger That.” Vijf jaar later bracht de beste man het project ‘Rise of an Empire’ uit met bijdrages van huidige supersterren als Drake, Nicki Minaj en Tyga.

Weezy wil niet verklappen wie we allemaal te horen krijgen op het aankomend project. De rapper vertelde echter wel dat we sowieso tracks kunnen verwachten van Fousheé. De jonge zangeres stond hem onlangs nog bij op zijn laatst uitgebrachte single Ain’t Got Time. Op de radio sprak hij zeer lovend over zijn zangeres. “That girl is super talented, bro, Super talented. She’ll come in the studio, pick up a guitar, don’t know how to read no music, just plays by ear and kills it, man.”

Wanneer de plaat uitkomt is nog niet bekend. Bekijk de aankondiging hier.

More Stories
Bobby Shmurda deelt snippet van nieuwe track