Lil Wayne zet zijn huis voor zo'n 13 miljoen te koop om van opdringerige fans af te zijn

Nog niet zo lang geleden kwam het huis van Lil Wayne in Miami volop in het nieuws doordat er een schietpartij zou zijn geweest. Dit bleek echter een zieke grap te zijn geweest en behalve dat er een grote politie macht was uitgerukt voor de gebeurtenis wist ook iedereen opeens waar Weezy woonde.

Dit resulteerde in fanatieke fans die te dichtbij komen en Lil Wayne heeft het gevoel dat zijn privacy in het geding is geraakt. Het huis bevat 10 slaapkamers, 9 badkamers, een dakterras, een garage voor 3 auto’s, een zwembad, een gasthuis met drie slaapkamers en een ‘Master Suite’ bestaande uit twee verdiepingen met glazen lift. Weezy zou Weezy niet zijn als hij niet in zijn huis kon skateboarden dus heeft hij zowel op het dak als op de begane grond een skate park laten bouwen. Dit alles staat te koop voor 12,9 miljoen dollar. Check hier wat je daarvoor krijgt.

lilwayne-huis-2 lilwayne-huis-3 lilwayne-huis-4 lilwayne-huis-5 lilwayne-huis-6 lilwayne-huis-7 lilwayne-huis-8 lilwayne-huis-9 lilwayne-huis-10 lilwayne-huis-11 lilwayne-huis-12 lilwayne-huis-13 lilwayne-huis-1 lilwayne-huis-14

3 April