Lil Yachty vraagt Donald Trump om vrijlating Kodak Black

Momenteel zit Kodak Black een vierjarige gevangenisstraf uit. Zo stelde hij eind vorig jaar, de Amerikaanse president Donald Trump, de vraag via Twitter of het mogelijk was om vervroegd vrijgelaten te worden. En in ruil zou de rapper verschillende donaties schenken aan goede doelen ter waarde van een miljoen dollar.

Dit is wat Kodak Black tweette in november 2020: “If The President Them Free Me , I’m Gonna Spend 1 million on Charity within The First Year I’m Out. That’s on Everything.”

Vriend en collega-rapper, Lil Yachty, heeft eveneens geprobeerd om hulp in te schakelen de Amerikaanse president, onder het mom van zijn Platinum Plan. Het Platinum Plan werd tijdens de verkiezingen van 2020 in het leven geroepen door Donald Trump, om de zwarte gemeenschap in Amerika te ondersteunen op verschillende niveaus.

De Lil Boat rapper is het niet eens met de straf van Kodak Black en probeert de huidige Amerikaanse president te overtuigen van zijn mening. Lil Yachty besloot de president een bericht te sturen via Twitter. “Hey @realDonaldTrump my friend @KodakBlack1k deserves to be commuted, “The system punished him way to hard for a paperwork crime #freekodak.”

More Stories
Tay K belt vanuit de gevangenis en geeft update over zijn vrijlating