Luister overal naar de laatste releases in stijl met de UE BOOM 2

jpg-72-dpi-rgb-skiweek-boom-2-brainfreeze-02

Genieten van de nieuwste hiphopreleases is natuurlijk extra lekker met een optimale luisterervaring. Met de Ultimate Ears speakers komen de tracks door zoals deze door de artiesten bedoeld zijn en luister je daarnaast ook nog eens op een stijlvolle naar de laatste bangers.

Eén van de Ultimate Ears speakers is de UE BOOM 2: een 360º draadloze speaker met een focus op goed geluid met een diepe, krachtige bass. De speaker is met een batterijduur van 15 uur en een bluetooth-bereik van 30 meter daarnaast ideaal om naar elk feestje mee te nemen. Met de PartyUp-app is het daarnaast mogelijk om meer dan 50 UE speakers met elkaar te verbinden om het feestje naar een hoger niveau te tillen. Ook feestjes of chillen in de buitenlucht is geen probleem, de speaker is namelijk stof-, schok- en waterbestendig.

De Ultimate Ears speakers zijn onder andere verkrijgbaar bij Bol.com en van 7 december tot 7 januari kan je daarnaast gebruik maken van de cashback actie.

jpg-300-dpi-rgb-skiweek-boom-2-greenmachine-02 jpg-72-dpi-rgb-skiweek-megaboom-lavared-01 jpg-72-dpi-rgb-ue-boom2-family

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

9 December

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz