Lupe Fiasco bedreigt Kid Cudi in een freestyle tijdens zijn show

lupe-fiasco-kid-cudi-beef-1

Lupe Fiasco en Kid Cudi waren al tijdenlang goed bevriend mede doordat de twee beiden afkomstig zijn uit Chicago, maar sinds begin dit jaar is er een dikke breuk in de vriendschap gekomen. Het opstootje begon allemaal met een serie tweets over een verse die Lupe voor $500,- aanbood aan zijn fans. Cudi grapte hier wat over en vroeg wat hij toch met ‘al’ dat geld wilde gaan doen. Een aantal fans van Cudi reageerde op die tweet met ‘F*ck Lupe!’ en dat was de start van de beef.

Gisteren had Lupe een show in Milwaukee en daar maakte hij een erg duidelijk statement. Zo freestylde hij “P.S. naar al mijn vijanden, jullie zijn nu vergeven / Behalve Kid Cudi want dat is niet mijn muthaf*ckin’ buddy / Wanneer ik hem in de straten zie, Wordt het muthaf*ckin’ ugly,”. Daarna vervolgde hij met “Ik weet dat je misschien een fan bent / Ik en hem delen dezelfde passie en jij denkt vast, ‘damn!’ / Maar dat maakt niet uit, Ze zullen terug gaan naar hun chatrooms”.

Lupe heeft al op zijn twitter laten weten hoe hij nu daadwerkelijk over de beef met Kid Cudi denkt. Zo zegt hij: “Ik had een moment… Maar ik liet het maar gaan… wel is hij nog steeds een f*cking loser naar mijn mening. Blijf niet bezig met maar overdenken wat je wil gaan doen en wat iemand je heeft aangedaan.