Maak kennis met Massi, één van de finalisten van de Grote Prijs van Nederland

massi-e1467029323579-640x406
Massi krijgt met zijn verfrissende keuze van beats iedereen mee. Met zijn autobiografische lyrics zorgt hij ervoor, dat een ieder zich met zijn muziek kan identificeren. Zijn harde teksten, intense soul-achtige vocals en getalenteerde live-band levert zijn publiek een geweldige ervaring op.

Vorig schooljaar is Massi begonnen aan een opleiding aan de Rockacademie en sindsdien heeft hij hard gewerkt aan zijn muziekcarrière. Drie maanden na de start van zijn opleiding, bracht hij dan ook zijn EP Massi uit en onlangs presenteerde hij de tune Zon Verdwijnt.

Aanstaande zondag is het zover. Op 18 december in de Paradiso in Amsterdam zal Massi samen SoulTrash, SgoedJonge, MarOne, Icekoud en Kringili & Alex Megas strijden om de eerste plek in de categorie hiphop. Het bijwonen van de finale is mogelijk, kaarten koop je hier. Houdt voor meer informatie het Facebook evenement in de gaten.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

13 December

1 comment

Leave a Reply

1 Comment Aan "Pusha T werkt samen met Adidas voor nieuwe EQT Ultra Boost"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Marleen
Gast
Marleen

Ben echt fan van adidas, trouwens je kunt via https://www.spydeals.nl/adidas/kortingscode altijd een code vinden voor extra korting!

wpDiscuz