Maan uitgelachen op Twitter na ‘domme’ dino-vraag bij Beau

Maan was dinsdag te gast in de talkshow van Beau van Erven Dorens en na de uitzending is de zangeres compleet belachelijk gemaakt op social media nadat ze een ‘domme’ vraag stelde over dinosaurussen.

Naast Maan waren ook Maarten van Rossem en Gijs Rademaker aangeschoven om te praten over dinosauriërs. De twee komen binnenkort met een podcast over Dinos, omdat ze van mening zijn dat er veel te weinig mensen kennis hebben over dinosauriërs. Terwijl de mannen vol enthousiasme over de dinosaurussen praten, mengt ook Maan zich in het gesprek. “Maar hoe weten jullie al die namen van die dino’s? Als dit zó lang geleden is…”, vraagt ze zich hardop af.

Terwijl de twee mannen haar keurig uitleg geven dat deze namen door wetenschappers zijn gegeven, gaat de zangeres viraal op Twitter. “Zou Maan gedacht hebben dat de dinosauriërs zichzelf die moeilijke namen gaven?”, schrijft iemand op Twitter. Aan tafel werd de zangeres gelukkig niet uitgelachen. Check de beelden van Beau en de reacties op Twitter hieronder.

More Stories
Christian Eriksen komt met update vanuit ziekenhuis: ‘Het gaat goed, ik voel me oké’