Machine Gun Kelly z’n beveiligers slaan acteur in elkaar


Machine Gun Kelly heeft nog nooit zoveel aandacht gehad als deze afgelopen twee weken. Het begon met het Kamikaze album van Eminem, waar MGK furieus op reageerde met Rap Devil. Vervolgens gooide Em daar nog de track Killshot overheen. Ook al vond MGK het nummer trash, werd het binnen 24 uur al 34 miljoen keer beluisterd op Youtube alleen. Kelly maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om zijn nieuwe project aan te kondigen.

Gisteravond was MGK in een restaurant in Atlanta, toen hij werd benaderd door acteur Gabriel “G-Rod” Rodriguez die hem filmde en meermaals pussy noemde. De video stopt als MGK hem benaderd en duwt. Vervolgens zien we op een tweede video die TMZ in handen heeft gekregen dat de acteur uitlegt wat er gebeurd is.

Na de confrontatie werd G-Rod uit het restaurant gezet, maar het was nog niet afgelopen. Zo’n twee uur later kwamen de twee elkaar weer tegen bij het hotel en er ontstond een woordenwisseling, die volledig uit de hand liep. Volgens een agent die de beveiligingsbeelden heeft gezien werd de acteur door één beveiliger op de grond gegooid en werd hij vervolgens door drie anderen in elkaar geslagen. Kelly zou op dit punt zelf niets meer gedaan hebben.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

15 September

X