Makkie & D.Lipps – Ik Weet Niet Wat Jij Doet

Na de remix van ‘Nog Nooit‘ met XL en Leeroy is Makkie weer de studio in gedoken met een Nebulon collega. Dit keer is hij samen met D.Lipps te horen op een productie van Krankjoram. De track is een voorproefje van de nieuwe mixtape #DitIsSwaggerHadIkAltijd die in oktober moet uitkomen. Download het nummer hieronder.

Download: Makkie & D.Lipps – Ik Weet Niet Wat Jij Doet

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

28 September

1 comment

One response to “Slim Kofi – Let Me Take You To Africa ft. Kevcody (prod. YR$ TRLY)”

  1. Chief Beef says:

    Respect voor haar verhaal maar ik vraag me af of het nog wel hip hop genoemd mag worden als het zo aritmisch is. Misschien word ik oud, dat kan ook. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published.