Mannen van ANBU NEVLO opgepakt tijdens clipshoot

anbu
De formatie ANBU NEVLO uit Venlo bracht al hun mixtape Nevlo en hun EP Glocus Toekomst uit. Inmiddels werken ze aan nieuwe projecten en zijn ze bezig met een nieuwe clip. Een deel van die video werd dit weekend opgenomen in natuurgebied Jaomerdal, waar een ontvoering nagespeeld werd, inclusief nep wapens. Buurtbewoners schrokken zich echter dood toen ze de wapens zagen en belden gelijk de politie.

De politie verscheen met getrokken wapens en dwongen de rappers op hun knieën met hun handen achter hun hoofd. Toen de agenten dichterbij kwamen zagen ze dat het om nepwapens ging en een gespeelde ontvoering. Justitie is momenteel aan het bekijken welke straf de Limburgers kunnen krijgen.

Rapformatie uit Venlo opgepakt na zwaaien met 'geweren'

Rapformatie uit Venlo opgepakt na zwaaien met 'geweren'De rapformatie Anbu Nevlo uit Venlo is onlangs opgepakt in natuurgebied Jaomerdal. De rappers stonden met wapens in het rond te zwaaien voor hun nieuwe videoclip. Een voorbijgangster zag de 'gewapende' jongens en maakte direct melding bij de politie. Volgens haar leek het erop dat één van de jongens tegen zijn wil in werd meegenomen. De politie besloot om met getrokken pistool ter plaatse te gaan waar ze het zestal met windbuks en gaspistool aantroffen. OntvoeringOp aandringen van de politie gingen de jongens op de knieën met de handen achter hun hoofd. Al snel kregen de agenten door dat het hier niet om een ontvoering ging, zoals de vrouw in eerste instantie dacht. De rappers van Anbu Nevlo waren een nieuwe videoclip aan het opnemen met als thema 'ontvoering'.

Geplaatst door Crime scene op maandag 4 april 2016

5 April