Marone maakt zich klaar voor de finale van de Grote Prijs van Nederland

marone-kortezomer
De Maastrichtste rapper Marone, haalt alles uit de kast om hiphop uit het zuiden van Nederland op de kaart te zetten. Hij staat bekend om zijn meeslepende zanglijntjes gecombineerd met speelse flows en harde punchlines. Zijn talent wordt bijna altijd begeleidt door zijn goede vriend en producer Chievaa. Hij zendt vanuit Maastricht een krachtig geluid bestaande uit twee gezichten: zware criminaliteit en het bourgondische leven.

Marone heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten. Hij bracht de nummers Gang, Niet Bellen en Korte Zomer uit. Ook riep hij Ares op om hem bij te staan op de track That’s It. Momenteel maakt hij zich klaar voor de release van zijn EP Korte Zomers, Lange Winters. De plaat komt morgen uit.

Aanstaande zondag is het zover. Op 18 december in de Paradiso in Amsterdam zal Marone samen met SoulTrash, Kringili & Alex Megas SgoedJonge, MarOne, Icekoud en Massi strijden om de eerste plek in de categorie hiphop. Het bijwonen van de finale is mogelijk, kaarten koop je hier. Houdt voor meer informatie het Facebook evenement in de gaten.