Master P reageert op Kim Kardashian die zijn broer C-Murder vrij wil krijgen

Kim Kardashian liet gisteren weten dat ze samen met zangeres Monica in de zaak van C-Murder te duiken. De voormalig No Limit rapper en broer van Master P zit een levenslange gevangenisstraf uit voor de moord op de 16-jarige Steve Thomas in 2009.

Volgens Kim is er nieuw bewijs opgedoken en zijn er getuigen onder druk gezet om hem schuldig te verklaren. Mary Jacob, één van de juryleden, zegt dat ze toen ter tijd onder ernstige druk voor schuldig gekozen heeft. Corey Miller, zoals de rapper heet, heeft altijd volgehouden onschuldig te zijn. Voor de zaak slaat Kim de handen ineen met zangeres Monica, die een relatie met Miller had, voordat hij de gevangenis in ging.

Nadat C-Murder onlangs zelf reageerde vanuit de gevangenis heeft ook Master P nu gereageerd op het nieuws. De No Limit baas zegt blij te zijn met de hulp van Kim en Monica, maar waarschuwt ook dat het een hele moeilijke zaak zal worden. Ook claimt hij zelf al miljoenen dollars geïnvesteerd te hebben om zijn broer vrij te krijgen: “Louisiana is serious. We done spent millions of dollars throughout all these years and, you know, this place has a lot of corruption. Hopefully, Kim K and her celebrity status– but, this is not going to be easy.”